×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Liquid till slutspel — mousesports ute ur leken

1
Det nordamerikanska hoppet tar sig förbi tyska mousesports och behåller sin Legends-status. Nu är det dags för svenskhoppet Fnatic att slåss om den sista slutspelsplatsen.
Det blir ytterligare ett majorslutspel för nordamerikanska Team Liquid, detta när de besegrat mousesports med två raka kartor mot noll i dagens näst sista consolidation-match. Mötet inleddes på den ständigt icke-bannade Cobblestone, där storspel från Nick "nitr0" Cannella säkrade en 16-11-vinst till Liquid.

Ovanstående möte var ändå det jämnaste som vi fick under matchserien, då Liquid stod för en rejäl uppvisning på Mirage. Denna gång var det Jonathan "EliGE" Jablonowski som främst klev fram och hjälpte sitt lag till en 11-4-ledning i halvtid. Därefter vann mousesports pistolrundan, men det fanns inte energi att ens komma halvvägs för den branta uppförsbacken.

USA Team Liquid vs. Tyskland mousesports
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
mouz: chrisJ, denis, nex, NiKo, Spiidi

Team Liquid är därmed klara för Lanxess Arena och kommer att ställas mot Natus Vincere i morgondagens kvartsfinal.

Dagen är inte över än, då vårt sista svenskhopp i Fnatic har sin gruppavgörande match kvar att spela. Mötet spelas bäst av tre kartor, och motståndet är FaZe Clan. Den europeiska mixen besegrade Fnatic med knappa 16-14 tidigare i gruppen, och svenskarna söker därmed revansch.

Europa FaZe vs. Sverige Fnatic
FaZe: aizy, fox, jkaem, kioShiMa, rain
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..