×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Så kommer slutspelsträdet att se ut på ESL One Cologne

1
ESL har dragit slutspelsträdet för majorns kommande finalstadie, där vi ser Fnatic mot uppstickarna och NiP mot världsettorna — om svensklagen går vidare.
Idag är den sista gruppspelsdagen på miljondollarturneringen ESL One Cologne. Under dagen möts åtta lag i kampen om de fyra slutspelsplatser som kvarstår, och nu har ESL dragit lottningen för kvartsfinalerna.

Trädet visar oss att vinnaren i det pågående danska derbyt mellan Astralis och Team Dignitas kommer att ställas mot Virtus.pro i kvartsfinal. NiP fick något av en skräckdragning då de, vid eventuell vinst över FlipSid3 i sitt gruppavgörande, ställs mot världsettorna i SK Gaming.

På andra sidan slutspelsträdet väntar Natus Vincere på sitt motstånd, som kommer att bli vinnaren mellan Team Liquid och mousesports. Fnatic fick något av en behaglig lottning då de ställs mot uppstickarlaget Gambit, som fortfarande inte har vunnit en bäst-av-tre-match i majorsammanhang. förutsatt att de besegrar FaZe Clan i kvällens bäst-av-tre-match.

Kvartsfinaler: Fredag 8 juli

Polen Virtus.pro vs. Danmark Astralis / Danmark Dignitas
Brasilien SK vs. Sverige NiP / Ukraina FlipSid3

CIS Na`Vi vs. USA Liquid / Tyskland mouz
Ryssland Gambit vs. Europa FaZe / Sverige Fnatic

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..