×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Virtus.pro och EnVyUs till gruppfinal i Eleague

2
Efter fyra raka kartor står det klart grupp F-favoriterna Virtus.pro och EnVyUs kommer att göra upp om den sjätte platsen till Eleagues finalvecka.
Det blev allt annat än en spännande kväll när semifinalerna i Eleagues grupp F avgjordes under torsdagen. Faktum är att endast fyra kartor spelades, och ingen av dem blev speciellt jämn. EnVyUs möte med compLexity blev det jämnaste, med 16-9 och 16-8 till fransmännen, medan polska Virtus.pro körde över Gambit med två 16-6-resultat.

Frankrike EnVyUs vs. Världen compLexity
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
coL: androidx23, dephh, sancz, Surreal, witmer
Polen Virtus.pro vs. Ryssland Gambit
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
Gambit: AdreN, Dosia, hooch, mou, spaze

Under natten till lördag, klockan 04:00 svensk tid, kommer ovanstående favoriter att drabbas samman i gruppfinalen. Vinnaren i den matchen kommer att göra lag som NiP och Fnatic sällskap i finalveckan, medan förloraren kommer att få kämpa i sista-chansen-veckan mot alla andra grupptvåor.

När lagen möttes tidigare i veckan, detta när gruppens round robin-stadie fortfarande var igång, vann lagen en karta var. Virtus.pro knep då Mirage på övertid, medan EnVyUs svarade med en 16-11-vinst på Cache. Om det blir en lika jämnt möte i gruppfinal återstår att se.

Frankrike EnVyUs vs. Polen Virtus.pro
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..