×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

EnVyUs i topp — här är kvällens semifinaler

0
Vi är halvvägs igenom grupp F på Eleague, och efter round robin-stadiet är det fransmännen i EnVyUs som står starkast.
Ikväll når veckans Eleague-grupp sitt slutspelsstadie, och efter de två round robin-dagarna står fransmännen i EnVyUs starkast med fem vinster och en förlust. Förlusten kom på övertid mot Virtus.pro, som är det näst bäst seedade laget inför slutspelet. Aningen överraskande är att Virtus.pro faktiskt bara gick obesegrade mot ett av sina motstånd — compLexity — då de även föll i en karta mot Gambit.

I och med att de två ovan nämnda gruppfavoriterna tog den högre seeden kommer de inte att mötas förrän i gruppfinalen — förutsatt att de vinner. Så här ser grupptabellen ut efter de två alla-möter-alla-dagarna. För att se samtliga resultat från Eleague klickar ni er in i vårt coverage.

# Lag Matcher Vinster Förluster +/- Poäng
1 EnVyUs 6 5 1 24 15
2 Virtus.pro 6 4 2 14 12
3 Gambit Gaming 6 2 4 -12 6
4 compLexity 6 1 5 -26 3


Ikväll ställs EnVyUs mot underdog-laget compLexity, som i många fall presterat över förväntan. Det nordamerikanska laget, som även har två britter i sin femma, fick förvisso endast en kartvinst, 16-14 mot Gambit, under gruppens öppningsstadie, men bjöd ändå upp till dans både mot Virtus.pro och EnVyUs under dessa dagar.

Kvällens andra semifinal blir mellan Virtus.pro och Gambit, lagen som spelade 1-1 i gårdagens drabbning. Om vi får se en lika jämn match ikväll får vi se ungefär 22:30 svensk tid.

Kvällens semifinaler

Frankrike EnVyUs vs. Världen compLexity
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
coL: androidx23, dephh, sancz, Surreal, witmer
Polen Virtus.pro vs. Ryssland Gambit
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
Gambit: AdreN, Dosia, hooch, mou, spaze

Vinnarna i ovanstående matcher kommer att mötas i gruppfinalen, som sänds i nordamerikansk TV klockan 04:00 natten till lördag, svensk tid. Där kommer gruppvinnarna att säkra en plats till finalveckan, medan förlorarna får ett nytt försök i sista chansen-veckan. Förlorarna i kvällens semifinaler elimineras ur turneringen, förutsatt att de inte får en wildcard-plats till nämnda sista chansen-vecka som en av de två "bästa grupptreorna".

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..