×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

ESL till Sydamerika — arrangerar turnering i São Paulo

2
Brasiliens största stad får sig en internationell toppturnering när ESL arrangerar ett evenemang i São Paulo.
Det senaste året har den sydamerikanska scenen, framför allt den brasilianska, vuxit så det knakar. Utöver att SK Gaming, tidigare kända som Luminosity, bröt igenom när de vann MLG Columbus har även Immortals, tidigare Tempo Storm, slagit igenom internationellt genom att vinna DreamHack Summer 2016. Nu har ESL offentliggjort att snarare än att se lagen vinna internationellt kommer de att ta esporten till deras hemland.

Brasilianska fans kommer få heja på hemmaplan i oktober.


Till den brasilianska sajten Omelete har ESL-representanten Spike Laurie bekräftat att ESL kommer röra sig till Brasiliens största stad. I São Paulo kommer de nämligen att arrangera ett evenemang i oktober. Det finns inte alltför mycket information om det än så länge, men det skall tydligen vara tillräckligt för att locka topplag från runtom i världen.

Som nämnt finns inte så mycket mer information att gå på, så vi väntar med spänning på att arrangörerna skall offentliggöra de första detaljerna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..