×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Världstoppen inbjuden till ESL One New York

1
Höstens stora evenemang på USA:s östkust har fått sina två första deltagare, och det råkar vara finalisterna från ESL Pro League och ECS-finalerna.
I oktober arrangerar ESL ännu en turnering på USA:s östkust, detta när de intar hockeylaget New York Islanders hemmaborg Barclays Center. Prispengarna som står på spel uppnår 250 000 dollar, motsvarande 2,1 miljoner kronor, och nu står det klart vilka som är de två första inbjudna lagen.

Luminosity, snart SK Gaming, kan komma att spela en till final mot G2 i höst.


Luminosity, som i månadsskiftet går över till att representera SK Gaming, och franskbaserade G2 Esports är de två lag som tilldelats en var sin inbjudan. Det bör inte höja några ögonbryn att dessa två bjässar får de två första platserna, då de, enligt HLTV.orgs världsranking, är de två bästa lagen i världen. De nyblivna rivalerna har mötts i final på månadens två största turneringar, ESL Pro League där Luminosity vann och Esports Championship Series där G2 Esports segrade, och kommer alltså få möjligheten att drabbas samman även i Nordamerika.

ESL One New York

Brasilien SK Gaming
coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO

Frankrike G2 Esports
bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Turneringen kommer att innehålla åtta CS:GO-lag som slåss under två dagars tid. Formatet som kommer gälla är double elimination-grupper med ett bäst-av-tre-slutspel för de fyra främsta lagen. Med tanke på det hektiska schemat är bäst-av-tre-matcher i gruppspelet högst osannolikt.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..