×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Magiskb0Y lämnar det före detta SK-laget

1
Det danska framtidshoppet kliver av det före detta SK Gaming-tåget och siktar istället på ett nytt hem.
"Dåliga nyheter kommer sällan ensamma" är ett ordspråk man lätt kan applicera på det danskbaserade laget som tidigare gick under SK Gamings fana. Nu har laget tappat lovordet Emil "Magiskb0Y" Reif, bara dagar efter att de fick lämna SK Gaming.

Någon detaljerad anledning bakom lämnandet har inte offentliggjorts, men i ett uttalande till HLTV.org berättar Reif att han såg separationen med SK Gaming som en möjlighet för honom att testa någonting nytt — utan sina gamla lagkamrater. Det verkar dock vara utan ett mål i sikte som Magiskb0Y börjar vandra ut i världen.

"As of now it's uncertain where my new home will be, but I'm sure I'll find the right home for me, where I can continue to improve as a player", berättar Magiskb0Y för HLTV.org.

En tuff månad för det danska laget

Som sagt kommer dåliga nyheter sällan ensamma, och detta är bara den senaste rubriken i en rad av dåliga nyheter. Juli månad började med att laget kom på en snopen tredjeplats i sin grupp på Eleague, trots en stark inledning. Kort därefter offentliggjordes det att Team Liquid rekryterat Jacob "Pimp" Winneche, vilket innebar att femman nu var en fyra bara dagar innan DreamHack Summer 2016.

Som om en inhoppare inte var nog hoppade Magiskb0Y över Jönköping-evenemanget på grund av studieobligationer, vilket innebar två inhoppare för turneringen. En ljuspunkt i mörkret var att laget trots allt gjorde en bra insats på DreamHack. De lyckades besegra Immortals, som vann hela turneringen, i gruppspelet, men föll sedan själva innan slutspelet var aktuellt.

Sedan började det regna igen, då laget fick lämna sin organisation. I samband med detta valde Asger "AcilioN" Larsen att inte spela vidare med laget, som istället plockade in sina två DreamHack-inhoppare. Nu har alltså Magiskb0Y även lämnat, vilket innebär att det före detta SK-laget är nere på följande fyra.

F.d. SK Gaming

Danmark Michael "Friis" Jørgensen
Danmark Lukas "gla1ve" Rossander
Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..