×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Två år efter skandalen: Thorin till ESL One Cologne

4
Den brittiske esportanalytikern Duncan "Thorin" Shields har offentliggjorts som panelmedlem för den kommande majorturneringen, vilket blir hans första ESL-evenemang sedan "Katowice-incidenten".
När CS:GO-historiens andra major skulle gå av stapeln i Katowice, Polen, fanns många aktuella rubriker. Den största av dem var dock experten Duncan "Thorin" Shields uttalande om värdnationen, som han tryckte ner en hel del i en fråga om varför det polska evenemanget var så populärt för landets invånare. Kritik rasade mot britten, som därmed fick sin inbjudan till panelen upphävd.

Detta var i mars 2014, och sedan dess har Thorin uteblivit från samtliga ESL-evenemang — tills nu. Idag offentliggjorde ESL nämligen att profilen gör comeback under deras fana, detta när han kommer att vara expert under sommarens stora majorturnering ESL One Cologne, där en miljon dollar skall tävlas ut.

Thorin (andra f.v.) tillsammans med Richard Lewis, Anders Blume och Semmler på DH Cluj-Napoca.


Vilka som gör Thorin sällskap i "stream-teamet" återstår att se, då detta är det första man hör om saken. Man kan förvänta sig att ESL-förknippade profiler som Alex "Machine" Richardson och Lauren "Pansy" Scott kommer att inkluderas. Det vore även förvånande om RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat uteblev.

Tycker du om Thorin?

1233 personer har röstat

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..