×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

oskar lämnar HellRaisers — redan klar för nytt lag

2
HellRaisers omtalade sniperspelare Tomás "oskar" Stastny lämnar laget, detta för att gå in i ett annat kontrakt han skrev på för ett halvår sedan.
HellRaisers har haft en tuff öppning på 2016, och senast sågs de placera sig på en sistaplats på DreamHack Summer 2016 efter förluster mot svensklagen Godsent och Epsilon. Nu kommer ytterligare bakslag, när lagets diskuterbart bästa spelare går inaktiv.

Förändringen är definitivt en motgång, men inte någon överraskning för organisationen. Faktum är att oskar redan hade skrivit på ett terminskontrakt, alltså ett kontrakt som inte börjar gälla förrän en viss framtid, för en annan organisation redan för ett halvår sedan. Då var han dock öppen för att göra vad han ville fram till denna tidpunkt, som tycks vara den 1 juli, och valde därmed att spela för HellRaisers.

"Tack till Tomas för den tid han spelat för HellRaisers. Jag hoppas att han lyckas i framtiden. Han kommer att vara kvar i laget som en streamer tills hans kontrakt tar slut", skriver lagets GM Maxim Bednarsky.

Vilket lag oskar går till är oklart, men enligt ESPN är det mousesports som är destinationen. Detta skulle inte vara chockerande i och med hur laget är uppbyggt. Hur som haver sitter HellRaisers på följande fyra, som kommer att leta efter en ny lagkamrat härnäst.

HellRaisers

Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Ukraina Vlаdyslаv "bondik" Nechyporchuk
Slovakien Martin "STYKO" Styk
Slovakien Patrik "Zero" Žúdel

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..