×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Luminosity klara för ny turneringsfinal mot G2 efter att ha skickat hem TSM

2
Team SoloMid mäktade inte med att bjuda på ännu en överraskning då de ställdes mot Luminosity i semifinalerna av Esports Championship Series. Det brasilianska laget kunde till slut säkra segern, och en finalplats, efter 2-0 i kartor.
Luminosity hade lekstuga då lagets semifinal mot kanadensiska Team SoloMid drog igång på Overpass. Efter att ha inlett som det försvarande laget låg brassarna i en stabil 12-3-ledning. De kunde sedan knyta ihop säcken väldigt snabbt genom att vinna fyra raka rundor och därmed skaffade de sig fördel inför det fortsatta spelandet.

På Cobblestone blev det desto jämnare då TSM lyckades vinna den första halvan, spelandes som det anfallande laget, med 8-7. Kartan fortsatte sedan att vara riktigt jämn även under den andra halvan, men det var till slut det rutinerade, brasilianska laget som kunde ta hem segern med 16-14. Därmed knep de den andra finalplatsen efter totalt 2-0 i kartor mot turneringens stora överraskningslag, Team SoloMid.

Brasilien Luminosity Gaming vs. Kanada Team SoloMid
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz

Det var bara sex veckor sedan G2 Esports och Luminosity Gaming möttes i en stor turneringsfinal. Den gången var det ESL Pro League Season 3-finalerna, även de i London, och då slutade det med en 3-2-vinst för Luminosity. Det krävdes dock förlängning för att skilja de båda lagen åt på den femte, avgörande kartan. Den här gången är det bäst av tre kartor som gäller, men räkna med att det kan bli en helspännande drabbning.

Frankrike G2 Esports vs. Brasilien Luminosity Gaming
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO

Samtliga resultat från turneringen hittar ni i vår tittarguide



3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..