×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic utslagna efter att ha blivit utklassade på Overpass

2
G2 Esports stod för en riktig monsterinstats då de ställdes mot Fnatic på Overpass under dagens första ECS-semifinal. Fnatic såg sedan ut att kunna tvinga fram en tredje karta, men då lade fransmännen in ytterligare en växel.
Fnatic fick en riktigt mardrömsstart på semifinalen mot G2 Esports. Svenskarna lyckades endast vinna två rundor som det försvarande laget på Overpass och hade sedan inte en chans att ta igen fransmännens försprång. G2 kunde till slut fastställa slutresultatet till förkrossande 16-2.

Det gick betydligt bättre för Fnatic på Dust2, åtminstone inledningsvis, då de kunde gå upp 8-1-ledning som det försvarande laget. G2 kom dock tillbaka och i halvtid var svenskarnas ledning reducerad till tre rundor. Efter sidbytet kunde G2 så till slut gå om Fnatic i runda 25. Fransmännen fortsatte sedan att ösa på och slog till slut ut Fnatic efter 16-13 på Dust2.

Sverige Fnatic vs. Frankrike G2 Esports
F: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz

En semifinal är avklarad, en återstår. Nu ska det avgöras vilket lag som får möta G2 Esports i kvällens final. Blir det de regerande majormästarna Luminosity, eller ska Team SoloMid stå för den största skrällen hittills?

Brasilien Luminosity Gaming vs. Kanada Team SoloMid
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz

Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..