×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Team SoloMid lägger vantarna på den sista slutspelsplatsen

2
Cloud9 såg inte ut att ha någon energi kvar efter förlorarmatchen tidigare under dagen. Det amerikanska laget hade inte mycket att sätta emot TSM som nu, något sensationsartat, säkrat en slutspelsplats.
Team SoloMid stod för en riktigt stabil insats då de ställdes mot sina nordamerikanska fränder i Cloud9. Matchen tog sin början på Cache och TSM hann med att skaffa sig nio rundor på resultattavlan som det anfallande laget innan det var dags för sidbyte. Efter sidbytet var TSM omutbara och de släppte endast en runda till Cloud9 innan kartan var avgjord.

Näst på tur var Train, med Cloud9 som det anfallande laget. Jordan "n0thing" Gilbert med mannar fick med sig sex rundor in i halvtid, något som skulle visa sig vara för få. TSM vann nämligen de två inledande rundorna av den andra halvan och kunde till slut säkra avancemang efter totalt 16-11 på Train.

Kanada Team SoloMid vs. USA Cloud9
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k

Med andra ord är det nu klart vilka fyra lag som gör upp i turneringens slutspel, med start klockan 13:00 i morgon, söndag. Först ut är svenskarna i Fnatic som ställs mot G2 Esports i kampen om en finalplats. Lite senare har det blivit dags för Luminosity Gaming, blivande SK Gaming, att göra upp med Team SoloMid. Förlorarna av dessa semifinaler får trösta sig med en prissumma på drygt 678 730 kronor per lag.

Söndag, 26 juni

Sverige Fnatic vs. Frankrike G2 Esports
F: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Brasilien Luminosity Gaming vs. Kanada Team SoloMid
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
Final

Arrangörerna bakom Esports Championship Series har nu offentliggjort prisfördelningen för helgens finalspel. Där ser vi bland annat att vinnarna kammar hem 250 000 dollar, motsvarande drygt 2,1 miljoner kronor. NiP däremot, som - tillsammans med Astralis - blev först att lämna turneringen får nöja sig med 50 000 dollar (drygt 424 000 kronor). Samma summa som Immortals säkrade då de vann DreamHack Summer i måndags. Den fullständiga prisfördelningen hittar ni i tittarguiden.

Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..