×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

G2 tog revansch på Team Liquid — ställs mot Fnatic i morgon

2
Det krävdes tre kartor för att skilja på Team Liquid och G2 Esports under lördagskvällen. Det blev dock till slut fransk vinst och nu väntar Fnatic i morgondagens semifinaler för G2 Esports.
Med en slutspelsbiljett på spel var ESL Pro League-finalisterna G2 Esports och amerikanska Team Liquid heltaggande inför dagens första skiljematch. G2 fick en bra start och skaffade sig ett övertag under den första halvan av Cobblestone. Det franska laget lyckades dock inte kapitalisera på sitt försprång och Team Liquid kunde till slut gå om dem och till slut vinna den första kartan med 16-12.

G2 Esports kunde dock snabbt komma tillbaka från det tidiga nederlaget och tvingade efter en klar 16-6-vinst fram ett avgörande på Nuke. Där började det franska laget som det försvarande laget, något som lät dem gå upp i en sju rundor stark ledning i halvtid. Trots den starka, franska öppningen kom det att bli lite spänning då Team Liquid klättrade upp till elva vunna rundor efter sidbytet. G2 lyckades dock hålla ifrån och kunde till slut vinna kartan med 16-11.

USA Team Liquid vs. Frankrike G2 Esports
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz

Nu har det blivit dags för Team SoloMid och Cloud9 att drabba samman. Två lag som gemensamt har sett till att skicka ut danska Astralis ur turneringen. Nu gör de båda nordamerikanska femmorna upp om turneringens sista slutspelsbiljett.

Kanada Team SoloMid vs. USA Cloud9
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k


Arrangörerna bakom Esports Championship Series har nu offentliggjort prisfördelningen för helgens finalspel. Där ser vi bland annat att vinnarna kammar hem 250 000 dollar, motsvarande drygt 2,1 miljoner kronor. NiP däremot, som - tillsammans med Astralis - blev först att lämna turneringen får nöja sig med 50 000 dollar (drygt 424 000 kronor). Samma summa som Immortals säkrade då de vann DreamHack Summer i måndags. Den fullständiga prisfördelningen hittar ni i tittarguiden.

Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..