×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Cloud9 skickar hem Astralis efter två raka kartvinster

3
Först var det NiP Gaming, nu har även Astralis fått lämna ECS-finalerna i London. Det danska stjärnlaget stod inte att känna igen under förlorarmatchen mot Cloud9, samtidigt som det amerikanska laget storspelade.
Nordamerikanskt motstånd verkar inte passa Astralis alls under ECS-finalerna. Efter att ha förlorat mot Team SoloMid tidigare under gruppspelet fick de en tuff start på förlorarmatchen mot Cloud9. Amerikanerna låg i ledning med imponerande 11-4 efter den första halvan på Dust2 och kunde till slut vinna kartan med 16-9.

Cloud9 fortsatte sedan storspela på Overpass, bland annat anförda av den långtida lagmedlemmen Jordan "n0thing" Gilbert. Detta gav dem en tre rundor stark ledning i halvtid innan de till slut kunde ta hem kartan, och matchen, med slutställningen 16-8.

Danmark Astralis vs. USA Cloud9
A: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k


Nu återstår endast två matcher innan gruppspelsfasen av ECS-finalerna är avklarad. Båda dessa matcher spelas nu i kväll och två stycken slutspelsbiljetter står på spel. Först ut är returmatchen mellan Team Liquid och G2 Esports, där fransmännen jagar revansch. Sedan väntar ett nordamerikanskt möte mellan Team SoloMid, som även de har slagit Astralis, och Cloud9.

USA Team Liquid vs. Frankrike G2 Esports
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Kanada Team SoloMid vs. USA Cloud9
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
A: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x


Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..