×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic till slutspel — pressades av TSM

1
Svenska Fnatic är klara för slutspel på ECS-finalerna efter att ha pressats rejält av Team SoloMid. Nu finns möjlighet för ett svenskt derby i semifinal.
Den första dagen på Esports Championship Series-finalerna är över, och det är Fnatic som gör Luminosity sällskap i slutspelet. Detta står klart efter att svenskarna besegrat Team SoloMid, men det blev jämnare än väntat.

Team SoloMid höjde många ögonbryn när de besegrade Astralis i sin öppningsmatch, och det var inte långt ifrån att de fullbordade sin drömdag mot Fnatic. Återigen var kartan Cobblestone, samma spelplan som TSM slog danskarna på, men motståndet tycktes vara aningen knepigare.

Team SoloMid fick en bra start som det anfallande laget när vann pistolrundan och bland annat hade en stark 7-2-ledning lite över halvvägs in i den första halvan. Fnatic klättrade dock tillbaka in i matchen, och fick ändå ihop sex rundor mot TSM:s nio i halvtid. Den andra halvan blev ungefär lika jämn, men i slutändan va det Fnatic som vann med knappa 16-14, mycket tack vare storspel från Dennis "dennis" Edman.

Kanada Team SoloMid vs. Sverige Fnatic
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister

Både Fnatic och Luminosity får nu en paus, då båda vunnit sina respektive grupper och därmed säkrat slutspelsplatser. Imorgon kommer NiP Gaming och G2 Esports att mötas om överlevnad i turneringen, där vinnaren kommer att möta Team Liquid om gruppens andra avancemang. Samma sak gäller grupp B, där Astralis och Cloud9 slåss om att möta Team SoloMid om samma öde.

Lördag, 25 juni

Sverige NiP Gaming vs. Frankrike G2 Esports
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Danmark Astralis vs. USA Cloud9
Astralis: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k
USA Team Liquid vs. Vinnare 12:15
Kanada Team SoloMid vs. Vinnare 15:15

Värt att notera är att om NiP Gaming skulle vinna båda morgondagens matcher, och således sluta tvåa i sin grupp, kommer de att möta Fnatic i semifinal. Det finns alltså möjligheter för ett spännande derby i helgen!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..