×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Luminosity slutspelsklara efter vinst över Liquid

1
Brasilianska Luminosity vinner grupp A efter att ha besegrat Team Liquid i en relativt jämn Train-drabbning. Nu är det dags för Fnatics grupp B att äntra turneringen.
Luminosity är det första laget att säkra en slutspelsplats i Esports Championship Series finalturnering. Detta spikades efter att brasilianarna först besegrade NiP Gaming med jämna siffror på Train, och sedan slå nordamerikanska Team Liquid på samma karta.

De regerande majormästarna inledde som anfallare på sagda karta, och gjorde så bra. De vann pistolrundan, och lyckades få ihop en riktigt skaplig halva som skrevs 10-5 till deras favör. Team Liquid skall dock inte påstås ha varit chanslösa, då de själva hade en hel del väl utförda rundor som terrorister. Det räckte dock inte hela vägen, utan slutresultatet skrevs 16-12.

Brasilien Luminosity vs. USA Team Liquid
Luminosity: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
Liquid: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple

Luminosity har med andra ord vunnit gruppen, vilket ger dem en slutspelsplats. Team Liquid kommer ha en till chans att ta sig till slutspelet då de möter vinnarna mellan NiP Gaming och G2, som spelar imorgon. Grupp A är dock färdigspelade för dagen.

Härnäst kommer grupp B att inledas, detta med Astralis som möter sin tidigare organisation, Team SoloMid. Därefter kommer Fnatic att slåss med det omåttligt populära Cloud9.

Danmark Astralis vs. Kanada Team SoloMid
A: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
Sverige Fnatic vs. USA Cloud9
F: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..