×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Liquid till gruppfinal — NiP ställs mot G2 imorgon

1
Team Liquid får en fenomenal start på ECS-finalerna när de tar ner formstarka G2 Esports med övertygande siffror.
Team Liquid är en vinst ifrån slutspel på Esports Championship Series-finalerna i London. Detta står klart efter att de besegrat G2 Esports, som inför turneringen visat stark form, med starka siffror på Cobblestone.

Matchen, som var den första officiella efter att Aleksandr "s1mple" Kostyliev återkommit till startfemman för sommaren, utspelade sig på Cobblestone. Där var det Liquid som vann den första halvan, detta när de som anfallare norpade nio rundor inför sidbytet. När de väl ställde upp som försvarare var det en mur, och G2 misslyckades med samtliga av sina anfall.

USA Team Liquid vs. Frankrike G2 Esports
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz

Detta betyder att Liquid kommer att möta Luminosity i gruppfinal härnäst. Det brasilianska laget besegrade NiP Gaming i sin öppningsmatch, vilket även betyder att G2 kommer att ställas mot de svenska ninjorna i morgondagens elimineringsmatch. Härnäst är det dock, som sagt, dags för gruppfinalen.

Brasilien Luminosity vs. USA Team Liquid
Luminosity: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
Liquid: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..