×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP faller mot Luminosity i ECS-öppningen

-1
Esports Championship Series-finalerna har dragit igång, och svenska NiP Gaming öppnar upp turneringen med en förlust mot världsettan i Luminosity.
Några av världens bästa lag är på plats i London för att ta del av finalerna av Esports Championship Series, ECS. På plats är bland andra svensklagen Fnatic och NiP Gaming, och de sistnämnda har precis spelat finalturneringens öppningsmatch.

Glödheta Luminosity, som är både världsettor och regerande majormästare, stod för motståndet i sagda öppningsmatch, som spelades på Train. Trots att NiP fick med sig pistolrundan som försvarare och gick upp i en 3-0-ledning kom brassarna med rejält anfall, och det var tack vare två stycken vunna nödköp som NiP endast låg under med 6-9 i slutet av halvan.

Svenskarna fortsatte sedan vara starka i pistolrundorna när de vann den andra halvans öppningsrunda, och detta hjälpte dem till och med att ta ledningen i matchen. Luminosity är dock duktiga på att anpassa sig, och lyckades kvickt knäcka nöten som var NiP:s anfall.

Brasilien Luminosity Gaming vs. Sverige NiP Gaming
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Gabriel "FalleN" Toledo var lika stark som vanligt.


Öppningsmatchen innebär inte slutet för NiP, men det innebär att de inte får förlora något mer i gruppen. Medan Luminosity går till vinnarmatchen, där segraren tar sig till slutspel, är NiP nu nere i förlorarmatchen, där den besegrade sidan elimineras.

Vilka som möter vilka i respektive match kommer att avgöras härnäst. Nästa möte står nämligen mellan nordamerikanska Team Liquid och franska G2 Esports. Vinnaren i den matchen kommer att ställas mot Luminosity efteråt, medan förloraren kommer att kriga mot NiP om sitt turneringsliv imorgon.

De förstnämnda spelar sin första offline-turnering med Josh "jdm64" Marzano i laget, och har dessutom har Aleksandr "s1mple" Kostyliev tillbaka temporärt. G2 bör dock inte förminskas, då de gång på gång visat sig vara glödheta. Liquid får se upp för Richard "shox" Papillon i matchen som skall dra igång härnäst.

USA Team Liquid vs. Frankrike G2 Esports
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..