×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Virtus ute ur Pro League — tackar nej till Premier

1
Efter att ha skickats ner från ESL Pro League har Virtus.pro valt att tacka nej till att spela i den näst högsta divisionen, ESEA Premier, för kommande säsong.
Förra veckan uppmärksammade vi om att PENTA Sports hade kvalat in till ESL Pro League, detta efter att ha besegrat Virtus.pro med 2-1 i kartor i regelation-matchen. Förlusten innebar att Virtus.pro starkt riskerade att degraderas till den näst högsta divisionen, något som verkar ha spikats.

Dock har de polska StarLadder i-League Invitational-mästarna tackat nej till att spela i ESEA Premier, som den näst högsta divisionen heter. Enligt HLTV.org kan det bero på att säsong 22 av ESEA Premier inte är kopplat till ESL Pro League, utan istället ESEA Global Challenge Finals. Säsongen därpå kommer dock saker vara som vanligt, och enligt ESEA:s Brett Sheffield kommer Virtus.pro att spela då.



Istället för Virtus.pro kommer svensklaget ggrabb att få fortsätta spela ESEA Premier. Även svensklagen Kalashnikov 47 och CSGO2x finns med på deltagarlistan, liksom starka lag som Orbit, ENCE, CPH Wolves och Kévin "Ex6TenZ" Droolans nya LDLC-satsning.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..