×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

RattlesnK åter på tapeten med Orgles5

3
En ny brittisk satsning med Sam "RattlesnK" Gawn har offentliggjorts under namnet Orgles5, och nu söker femman representation för framtiden.
Ungefär ett halvår efter att laget EZSkins valde att lägga ner sin satsning är den före detta mousesports-spelaren Sam "RattlesnK" Gawn aktuell igen. Nu har han nämligen offentliggjort sin senaste satsning, Orgles5, som kommer att göra sitt bästa för att nå världseliten.

pt, här för mousesports vintern 2012, och RattlesnK återförenas.


Utöver Gawn är även hans före detta mousesports-lagkamrater Pete "pt" Wright och Daniel "RE1EASE" Mullan en del av femman. Lovordet Reece "Puls3" Marrs, som liksom RattlesnK var en del av laget EZSkins, är den fjärde spelaren medan Thomas "beta" Hanna fyller den sista stolen.

Orgles5

Storbritannien Sam "RattlesnK" Gawn
Storbritannien Pete "pt" Wright
Storbritannien Daniel "RE1EASE" Mullan
Storbritannien Thomas "beta" Hanna
Storbritannien Reece "Puls3" Marrs

Storbritannien Ian "Immi" Harding (coach)

Laget påstås ha spelat "under radarn" i upp till två månader, men har inte valt att gå offentligt förrän nu. Laget kommer främst att spela ESEA Premier och EMS, enligt coachens uttalande till HLTV.org, samtidigt som de söker en organisation.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..