×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Här tatuerar coldzera in sin "Mirage-graffiti" på armen

10
Under nattens Eleague kunde man se ett inslag på när Luminosity-spelaren Marcelo "coldzera" David förevigade sin episka AWP-runda ytterligare.
Det finns väl ingen som missat eller glömt Marcelo "coldzera" Davids episka sekvens på Mirage under miljonmajorn MLG Columbus från tidigare i år. Rundan som vände semifinalen mot Team Liquid helt och hållet, då coldzera vid ett 9-15-underläge stod för en extremt osannolik AWP-insats som inkluderade en dubbel utan zoom hoppandes. Nämnda runda var startskottet för Luminositys vändning i matchen, och till sist vann de inte bara kartan och matchen, utan också hela turneringen.

Som följd av insatsen valde utvecklarna bakom Counter-Strike: Global Offensive att lägga in en typ av graffiti på väggen i spelet, och i natt kunde man ta del av ett inslag under Eleague där coldzera fick möjligheten att föreviga sin insats även på kroppen. Graffitin som Valve implementerade i spelet finns nu tatuerad på den brasilianska spelarens överarm.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..