×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP slår mouz — klara för Wembley Arena

39
Det blir dubbelt svenskt på ECS-finalerna i Wembley i juni. Detta står klart efter att NiP Gaming besegrat mousesports med 2-0 i kartor.
NiP Gaming är klara för Esports Championship Series-finalerna i Wembley Arena, efter att ha besegrat mousesports i consolidation-finalen. Detta betyder att svensklaget gör landsmännen i Fnatic sällskap till London, Storbritannien i slutet av juni.

Avgörandet inleddes på Cobblestone, där NiP började på sin starkare sida — anfallare. I vanlig ordning gjordes detta med framgång, när de fick nio rundor med sig in i halvtid. Något större fel på försvaret hittades sedan inte, då de vann sju rundor på nio försök för att ta 1-0-ledningen i serien. Mötet gick sedan över till Dust2, där Christopher "GeT_RiGhT" Alesund visade framfötterna. Som anfallare fick NiP ihop tio rundor, vilket räckte gott och väl till en spikrak 2-0-seger.

Tyskland mousesports vs. Sverige NiP Gaming
mouz: chrisJ, denis, nex, NiKo, Spiidi
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Ovanstående resultat innebär att vi har en full deltagarlista till finalturneringen den 24-26 juni. Utöver svensklagen kommer även Astralis och G2 Esports att deltaga, då de placerade sig i toppen i round robin-ligan. I Nordamerika var det Luminosity och Cloud9 som toppade ligan, medan Team Liquid och överraskningen Team SoloMid tog sig vidare via brackets.

Klara för ECS-finalerna

Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Sverige Fnatic
Sverige NiP Gaming
Brasilien Luminosity
USA Cloud9
USA Team Liquid
Kanada Team SoloMid

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..