×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Här är de tre sista Eleague-grupperna

1
Eleague har offentliggjort de tre sista grupperna för debutsäsongen, där vi bland andra finner Fnatic i samma grupp som FaZe Clan och Team Dignitas.
Under veckans gång har Eleagues första grupp spelats, och sedan tidigare har man bara vetat om hur ytterligare två grupper ser ut. Nu har arrangörerna presenterat de tre andra grupperna, där vi ser hur grupperna för lag som Fnatic, Na`Vi, Virtus.pro och EnVyUs ser ut.

Svenska Fnatic har delats in i grupp D, som de delar med FaZe Clan, Team Dignitas och nordamerikanska Team SoloMid. I grupp E finner vi Na`Vi och mousesports, som är favoriter före FlipSid3 Tactics och Echo Fox. Sista gruppen är definitivt inte minst, då Vitus.pro och EnVyUs kommer att slåss med varandra, Gambit Gaming och compLexity om avancemang.

Grupp A

Brasilien Luminosity
USA Team Liquid
USA Cloud9
Australien Renegades

Grupp B

Sverige NiP Gaming
Frankrike G2 Esports
USA Selfless
Kanada OpTic

Grupp C

Danmark Astralis
USA Counter Logic Gaming
Danmark SK Gaming
USA NRG

Grupp D

Sverige Fnatic
Europa FaZe Clan
Danmark Team Dignitas
Kanada Team SoloMid

Grupp E

Ukraina Natus Vincere
Tyskland mousesports
Ukraina FlipSid3 Tactics
USA Echo Fox

Grupp F

Polen Virtus.pro
Frankrike EnVyUs
Ryssland Gambit
USA compLexity
Det är alltså de tre nedre grupperna som presenterats under dagen, medan de tre övre grupperna offentliggjordes i slutet av april. Veckans grupp har varit grupp A, som avgörs inatt klockan 04:00 när det obesegrade Luminosity utmanas av nordamerikanska Cloud9.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..