×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Epsilon m.fl. inbjudna att kvala till DreamHack Summer

3
DreamHack har offentliggjort de inbjudna lagen till DreamHack Summer-kvalet är, där vi bland andra finner svenska Epsilon, finska ENCE och en del östeuropeiska godbitar.
Tidigare i veckan offentliggjordes de fyra första inbjudna lagen till 100 000-dollarturneringen DreamHack Summer 2016. Där fanns två svensklag, nämligen NiP Gaming och Godsent, tillsammans med brasilianska Tempo Storm och danska Astralis.

Ytterligare fyra platser till turneringen skall fyllas. Två av dessa kommer att gå till direktinbjudna lag, medan de sista två går till lag som kvalar in. Nu har arrangörerna presenterat vilka som kommer att vara med och kvala i det första stängda kvalet. Vi finner bland andra svenska Epsilon, Aleksi "allu" Jallis ENCE eSports och bekanta namn från Östeuropa.
Sverige Epsilon
xelos, draken, disco doplan, freddieb, REZ

Finland ENCE eSports
naSu, allu, suNny, xartE, juho

Ukraina FlipSid3 Tactics
markeloff, B1ad3, Shara, WorldEdit, wayLander

Ukraina Worst Players
s1mple, arch, fix, crush, F1L1N

Ryssland Gambit
AdreN, hooch, Dosia, mou, spaze

Ryssland Binary Dragons
Laguppställning saknas

Turkiet Space Soldiers
TuGuX, XANTARES, DESPE, paz, ngiN

Tyskland PENTA Sports
tahsiN, loWel, kRYSTAL, mikeS, CRUC1AL
Ovanstående åtta lag kommer alltså att vänta i det stängda kvalet, dit ytterligare åtta lag från det öppna laget kvalar in. Det bästa laget kommer att säkra en plats, medan de övriga lagen får försöka igen under det andra kvalet veckan därpå. För mer information kring kvalen beger ni er till vår tidigare nyhet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..