×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Cloud9 och Luminosity till gruppfinal i Eleague

1
Luminositys segertåg i Eleague fortsätter, och i natt ställs de mot Cloud9 i kampen om den första platsen till finalveckan.
Den första veckan av Eleague är en match ifrån färdigspelad. Nu står det mellan Luminosity och Cloud9 om vem som tar den första platsen till turneringens finalvecka, medan förloraren kommer att få spela andra chansen om närmare sex veckor.

Luminosity väntar fortfarande på riktigt motstånd

Efter en två dagar lång "round robin"-process drog gruppens single elimination-slutspel igång. Där var det obesegrade Luminosity som fick möta poänglösa Team Liquid först. Inledningskartan var Mirage, där nordamerikanerna fick en helt okej öppning, om fem rundor som försvarare nu kan ses som okej. Något makalöst anfallsspel fick vi dock inte se från Liquid, och Luminosity tog 1-0-ledningen med bekväma 16-6.

fnx var överlägset bäst på servern i serien mot Liquid.


Nästa karta var Nuke, för första gången under turneringens gång. Detta var Liquids val av bana, och det märktes att de hade tränat den. Dock visade det sig att även Luminosity hade lagt ner ett par timmar på den förhållandevis oprövade kartan. Liquid knep den första halvan, som försvarare, med 10-5. Dock verkade inte taktikerna sitta som anfallare, utan Luminosity stod för en stängning som gav dem 2-0-vinsten.

Brasilien Luminosity vs. USA Team Liquid
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TL: adreN, EliGE, Hiko, koosta, nitr0


Cloud9 tog sig förbi Renegades

Senare under kvällen möttes Cloud9 och Renegades, ett möte som så sent som igår gick 1-1 i gruppens round robin-segment. Denna gång blev det dock en rakare historia. Cloud9 stod för en enastående insats när de började fösvara på Cobblestone. Storspel från bland andra Mike "shroud" Grzesiek gav nordamerikanerna en 12-3-ledning i halvtid, och efter en vunnen pistolrunda som anfallare var det raka spåret in i mål.

shroud klev fram mot Renegades.


Cache blev en lite jämnare historia, men fortfarande med Cloud9 i ständig ledning. Som terrorister fick de med sig ett 10-5-resultat till sidbytet. Därefter stod Renegades för ett hyfsat anfall, men fortfarande en bit ifrån tillräckligt för att ta mötet till en tredje karta.

USA Cloud9 vs. Australien Renegades
C9: shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k, n0thing
REN: AZR, jks, SPUNJ, USTILO, yam


I natt avgörs gruppen

Gårdagens resultat innebär att Team Liquid och Renegades är utslagna ur Eleagues debutsäsong. Dock är det värt att notera att båda lagen i teorin har en möjlighet att hoppa in i turneringen igen, då sista-chansen-veckan kommer att bjuda in två stycken wildcardlag som eliminerats från turneringen. Att Team Liquid, som inte vann en enda karta under sin resa, bjuds in är dock extremt osannolikt.

Samtidigt som Renegades och Team Liquid lämnar turneringen står Luminosity och Cloud9 kvar i allra högsta grad. Lagen möts inatt klockan 04:00, detta både på Twitch och på den nordamerikanska TV-kanalen TBS, och vinnaren där kommer att avancera direkt till finalveckan. Förloraren får istället en plats i andra chansen-veckan.

Brasilien Luminosity vs. USA Cloud9
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
C9: shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k, n0thing

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..