×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

TyLoo ersätts av Selfless i Eleague — kritikstorm mot arrangören

1
TyLoo kommer att missa Eleague på grund av, ni gissade rätt, visumstrul. Istället kommer Selfless in, något som fått anhängare att höja rösten.
Den kinesiska DreamHack Masters Malmö-överraskningen i TyLoo kommer att missa ännu en stor turnering. Senast var det StarLadder i-League Invitational, och nu kommer de också att utebli från multi-miljonturneringen Eleague på grund av visumproblem.

Istället har nordamerikanska Selfless, som i skrivande stund endast har fyra aktiva spelare, blivit inbjudna. Detta har väckt många åsikter i scenen, då brasilianska Tempo Storm redan vädrat sitt missnöje över att inte få en plats i turneringen trots att de rankas som det tionde bästa laget i världen enligt HLTV.org. När de "inte ens" får en sista-minuten-plats kom så klart en del känslor fram.









Anledningen bakom beslutet att bjuda in Selfless över Tempo Storm tycks vara för att Selfless kom tvåa i det nordamerikanska kvalet i Eleagues Road to Vegas-turnering, där OpTic vann.

Selfless kommer att vara en del av grupp B, tillsammans med svenska NiP Gaming, nordamerikanska OpTic och de franska ESL Pro League-tvåorna G2 Esports. Gruppen är förväntad att spelas redan nästa vecka, så följande fyra spelare får lägga på ett kol när det gäller att hitta en lagkamrat.

Selfless

USA Michael "MAiNLiNE" Jaber
USA Skyler "Relyks" Weaver
USA Mitch "m1tch" Semago
USA Noah "Nifty" Francis

Borde Tempo Storm fått inbjudan före Selfless?

291 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..