×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP, Godsent m.fl. inbjudna till DreamHack Summer

7
DreamHack har offentliggjort fyra inbjudna lag till sin sommarupplaga i Jönköping, närmare bestämt NiP Gaming, Godsent, Astralis och Tempo Storm.
I sommar, den 18-21 juni, arrangeras den klassiska datorfestivalen DreamHack Summer i Jönköping, och i vanlig ordning kommer man att bjuda på en högkvalitativ CS:GO-turnering på plats. Prispotten för turneringen, DreamHack ZOWIE Open Summer, uppnår 100 000 dollar, vilket motsvarar över 830 000 kronor.

De svenska semifinalisterna från DH Masters Malmö åker till DH Summer.


Nu har arrangörerna offentliggjort de fyra första inbjudna lagen, och än så länge är deltagarlistan hälften svensk. DreamHack Masters Malmö-mästarna i NiP Gaming och genombrottslaget Godsent kommer båda att vara på plats i Elmia, detta tillsammans med danska Astralis och brasilianska Tempo Storm.

DreamHack ZOWIE Open Summer


Sverige NiP Gaming
f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Sverige Godsent
Lekr0, pauf, pronax, twist, znajder

Danmark Astralis
device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x

Brasilien Tempo Storm
Boltz, felps, HEN1, lucas, SHOOWTiME

Världen Invite
Laguppställning saknas

Världen Invite
Laguppställning saknas

Världen Kval #1
Laguppställning saknas

Världen Kval #2
Laguppställning saknas
Som ni kan se ovan återstår fyra platser till sommarevenemanget. Två stycken kommer att gå till inbjudna lag, medan de två sista platserna går till de bästa lagen i en kvalprocess. Det första kvalet arrangeras den 28-29 maj, och det andra den 4-5 juni.

Den första dagen i varje kval kommer att vara öppen för vem som helst att delta i, och de bästa lagen från det öppna kvalet går till ett stängt kval som spelas under den andra dagen. Där kommer inbjudna lag att tävla med inkvalade lag om en plats till DreamHack Summer.

Kval till DreamHack ZOWIE Open Summer

28-29 maj: Kval #1
4-5 juni: Kval #2

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..