×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Overwatch

F.d. Counter-Strike-proffs testar lyckan i Overwatch

1
Blizzards glödheta speltitel Overwatch har redan lockat en hel del tävlingsinriktat spel, bland annat med kända namn från Counter-Strike- och Quake-världen.
Idag lanserades det eftertraktade Blizzard-spelet Overwatch, och FPS-titeln har redan snackats upp som en av de kommande stora esport-titlarna. Bland de närmare 10 miljoner spelarna som testade betan finns en hel del bekanta namn, som nu tagit klivet mot att försöka vara en del av den absoluta världstoppen redan från start.

iBUYPOWER-spelare går över

Mest anmärkningsvärt för CS:GO-intresserade är att den före detta iBUYPOWER-spelaren Keven "AZK" Larivière, som var en del av nämnda lag när de stängdes av från Valve-stämplade turneringar på livstid som följd av en matchfix-skandal, i dagsläget spelar för Team Liquid i Overwatch. Även hans före detta lagkamrat Joshua "steel" Nissan har vädrat sina ambitioner om att bli professionell spelare i den nya titeln, medan Braxton "swag" Pierce liksom ovanstående har setts spela betan tävlingsinriktat.

AZK, under sin tid med iBUYPOWER, spelar i Team Liquid.


Före detta "Golden Five"-spelare återupplivar esport-karriären

För den äldre Counter-Strike-anhängaren lär namnet Lukasz "LUq" Wnek väcka minnen. Den polska AWP-spelaren var nämligen en del av laget som blev dubbade "The Golden Five", där även Virtus.pro-duon Wiktor "TaZ" Wojtas och Filip "Neo" Kubski spelade.

I dagsläget spelar LUq i laget Passive Aggressive, detta tillsammans med den före detta Pentagram-lagkamraten Zbigniew "zibi" Rudnicki. Även den de välkända Quake-talangerna Alexei "Cypher" Yanushevsky och Maciej "av3k" Krzykowski är en del av laget.

Pentagram 2005 med Neo, zibi och LUq på den bakre raden, TaZ och napalm i den främre.


Om vi får se ovanstående profiler nå den absoluta toppen i den nylanserade FPS-titeln återstår att se. Är du intresserad av vilka andra spelare som listas som aktiva i toppskiktet kan du scrolla runt på Liquipedia, och om du själv är intresserad av att utmana i spelet kan du hitta lagkamrater i vår officiella söktråd.

Kommer du spela Overwatch?

377 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..