×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

OpTic och Tempo Storm klara för majorkvalet

1
OpTic Gaming står som vinnare av MLG:s amerikanska minorturnering efter en finalvinst över Tempo Storm. Nu är de båda klara för finalkvalet till den kommande dollar-miljonturneringen ESL One Cologne.
I skymundan av arenaturneringen StarLadder i-League Invitational #1 spelades den Nordamerikanska, 50 000 dollar värdefulla, minorturneringen arrangerad av MLG. Som bekant var det OpTic och Tempo Storm som knep förstaplatserna i respektive grupp, och nu står det klart att det också blev de två lagen som tagit sig vidare till finalkvalet mot sommarens majorturnering ESL One Cologne.

I winner bracket-öppningen lyckades både OpTic och Tempo Storm avancera över Team SoloMid respektive Selfless. Det sistnämnda laget slogs sedan ut av TSM i loser bracket, och efter att OpTic besegrat Tempo Storm i winner bracket-final var det Team SoloMids tur att elimineras, detta av det sydamerikanska laget.

I detta skede hade båda lagen säkrat plats till Köln-kvalet, men både seed och prispengar skulle tävlas ut. Då sågs OpTic än en gång besegra det brasilianska laget, denna gång med 2-1 i kartor. Seriens kartor blev jämna sådana, då Tempo Storm knep inledningen med 16-13 på Dust2, men OpTic svarade med samma vinstresultat på Train. Extra roligt är att det hela avgjordes på den tämligen oprövade Nuke, där det nordamerikanska laget vann med 16-12.

Kanada OpTic Gaming vs. Brasilien Tempo Storm
OG: mixwell, RUSH, stanislaw, NAF-FLY, daps
TS: HEN1, lucas, boltz, SHOOWTiME, felps

Slutplaceringar

1. Kanada OpTic — 30 000 dollar (cirka 247 000 kronor) & plats till majorkvalet
2. Brasilien Tempo Storm — 15 000 dollar (cirka 123 500 kronor) & plats till majorkvalet
3. Kanada TSM — 5 000 dollar (cirka 41 100 kronor)
4. USA Selfless
5-6. USA NRG
5-6. Brasilien WinOut
7-8. USA Winterfox
7-8. Kanada Kaliber
Ovanstående resultat innebär att delagarlistan för kvalet till ESL One Cologne är fulltaligt. Utöver lagen som eliminerades i gruppspelet på den tidigare majorturneringen, MLG Columbus, har även totalt åtta lag kvalat in till offline-kvalet. Från Europa finner vi Team Dignitas och HellRaisers, som tog sig till final i EU-minorn DreamHack Tours. Datumen för finalkvalet är 9-12 juni, medan själva majorn spelas strax under en månad senare.
Lag klara för ESL One Cologne-kvalet:

Tyskland mousesports (MLG Columbus)
Europa FaZe Clan (MLG Columbus)
CIS Gambit Gaming (MLG Columbus)
Frankrike G2 Esports (MLG Columbus)
Ukraina FlipSid3 Tactics (MLG Columbus)
USA Splyce (MLG Columbus)
Frankrike EnVyUs (MLG Columbus)
USA Cloud9 (MLG Columbus)

Danmark Team Dignitas (EU Minor-vinnare
Europa HellRaisers (EU Minor-tvåa)
Ryssland Fluffy Gangsters (CIS Minor-vinnare)
CIS Team Empire (CIS Minor-tvåa)
Kina TyLoo (Asia Minor-vinnare)
Australien Renegades (Asia Minor-tvåa)
Kanada OpTic Gaming (Amerikas Minor-vinnare)
Brasilien Tempo Storm (Amerikas Minor-tvåa)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..