×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Na`Vi för starka — Godsent slutar fyra i Kiev

1
Svenskhoppet Godsent har eliminerats i StarLadder i-League Invitational efter en jämn 0-2-förlust mot hemmafavoriten Natus Vincere.
Det blev en spännande match, men nu står det klart att Godsent är eliminerade i 100 000-dollarturneringen StarLadder i-League Invitational #1. Hindret blev i slutändan turneringens publikfavorit Natus Vincere, som i matchen innan eliminerade HellRaisers med ett 2-0-resultat. Vinsten över svenskarna skrevs 2-0 i kartor, men det var allt annat än en promenadvinst.

På inledande Cobblestone, Godsents kartval, fick svenskarna en fantastisk start som anfallare. Trots en kraftig ledning vaknade dock Na`Vi:s försvar till, och vad som kunde ha blivit en massiv halvtidsledning blev istället en relativt knapp 9-6-ställning i halvtid, dock fortfarande till svenskarnas fördel. Tyckte man att Na`Vi var duktiga som försvarare skulle man få höja ögonbrynet under den andra halvan, då de efter en vunnen pistolrunda gick 10-3 i ställning, vilket gav dem en 16-12-vinst.

Ladislav "GuardiaN" Kovács form har satt stopp för flera lag.


Nu hade Na`Vi norpat vad som, enligt Godsent, skulle ha varit svensk kartvinst, och ukrainarnas egna kartval — Mirage — väntade. Där fick Na`Vi till en fin anfallssida, men inte övertygande stark. 10-5 var ställningen i halvtid, men Godsent hade allt annat än gett upp. Ställningen gick jämnt uppåt, och trots en ledning från Na`Vi vid matchens sista rundor lyckades Godsent jämna ut det till fjorton lika. Dock blev Ladislav "GuardiaN" Kovács AWP för tuff, och han gav sitt lag en matchboll. Därefter, med dålig ekonomi, tvingades Godsent nödrusha bombplats B, där Denis "seized" Kostin stod i vägen med sin M4 och säkrade 2-0-vinsten via en 16-14-vinst.

Dagens resultat

Ukraina Worst Players vs. Sverige Godsent
WP: arch, F1L1N, s1mple, fix, crush
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
Ukraina Natus Vincere vs. Europa HellRaisers
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
Sverige Godsent vs. Ukraina Natus Vincere
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus

Detta innebär alltså att endast tre lag kvarstår i turneringen. Utöver Natus Vincere slåss de polska deltagarna Virtus.pro och Dobry&Gaming om titeln. De polska lagen kommer att mötas härnäst under kvällen, detta i winner bracket-finalen. Na`Vi är klara för dagen, och möter förloraren imorgon, söndag.

Polen Virtus.pro vs. Polen Dobry&Gaming
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

Söndagens matcher

Ukraina Natus Vincere vs. Förlorare WB-final
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
TBD: TBD

FINAL!

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..