×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Godsent överlever i Kiev — s1mple & co. utslagna

1
Efter tre svettiga kartor har svenska Godsent eliminerat överraskningslaget Worst Players i SL i-League Invitational.
Svenskhoppet lever i Kiev, Ukraina när Godsent avancerar i loser bracket på StarLadder i-League Invitational #1. Det blev en nagelbitare, men i slutändan var det Markus "pronax" Wallstens femma som trängde sig förbi Aleksandr "s1mple" Kostylievs Worst Players, som därmed får lämna turneringen.

Dagens match drog igång redan vid 09:00, och lagom till morgonkaffet fick man skåda en riktig berg- och dalbana till match. På inledande Mirage började nämligen svenskarna som det anfallande laget, och gjorde det briljant. Med hela elva rundor i bagaget såg Godsent ut att knipa Worst Players kartval utan några problem, men man ska aldrig ropa hej förrän man är över bäcken. Det östeuropeiska laget visade sig ha en riktigt stark anfallssida själva, och var extremt nära på att fullborda en comeback. Lyckligtvis, för svensk del, gick en A-retake Godsents väg vid ställningen 15-14, och 1-0-ledningen kneps efter trettio spelade rundor.

Cobblestone, Godsents kartval, blev aningen knepigare att följa. Inledningsvis gick rundorna både fram och tillbaka, men i slutändan tog anfallande Worst Players nio rundor in i halvtid. Det fanns sedan en hel del ljusglimtar i Godsents anfallsspel, men s1mple var glödhet och bar sitt lag över mållinjen. Därmed var matchen kvitterad, och Overpass skulle avgöra.

s1mples superform räckte inte riktigt hela vägen.


Godsent började som det försvarande laget på den avgörande kartan, och gjorde så med lite knackiga framgångar. Matchen kändes relativt ensidig, men det var just den före detta Team Liquid-spelaren s1mple som satte käppar i hjulen för svenskarna. Ingen massiv skada skedd dock, Godsent fick fortfarande med sig nio rundor in i halvtid, och med en övertygande T-sida stängde de mötet med relativt ojämna 16-6.

Ukraina Worst Players vs. Sverige Godsent
WP: arch, F1L1N, s1mple, fix, crush
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0

Ovanstående resultat innebär som nämnt att Worst Players blir det tredje laget att få lämna turneringen. De lämnar dock turneringen med äran i behåll då de inte bara pressade både Virtus.pro och Godsent till tre kartor, utan även eliminerade SK Gaming i loser bracket. Godsent, å andra sidan, kommer att fortsätta sin resa i eftermiddag då de möter vinnaren i den kommande matchen mellan Natus Vincere och HellRaisers. Den matchen var schemalagd att dra igång 12:00, men förväntas istället börja närmare 13:30.

Ukraina Natus Vincere vs. Europa HellRaisers
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
Sverige Godsent vs. Vinnare ~13:30
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
TBD: TBD
Polen Virtus.pro vs. Polen Dobry&Gaming
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..