×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Godsent överkörda av Dobry&Gaming — loser bracket nästa

2
Svenskhoppet Godsent har besegrats av polska Dobry&Gaming, vilket innebär att de får fortsätta sin resa i StarLadder i-League Invitational i loser bracket.
Den andra dagen av StarLadder i-League Invitational är färdigspelad, och svenskhoppet Godsent är nere i loser bracket. Detta efter att ha blivit totalt överkörda av turneringens uppstickare Dobry&Gaming. Det blir ett polskt derby i winner bracket-finalen, då Virtus.pro även vann sin match. FlipSid3 Tactics är, å andra sidan, utslagna.

Dagen öppnades med ett ukrainskt derby när FlipSid3 Tactics och Natus Vincere möttes i loser bracket. Båda lagen hade förlorat sina inledande matcher i turneringen, och spelade därmed om överlevnad. FlipSid3, som ändå får ses som lillebror i sammanhanget, öppnade matchen med en övertygande 16-4-vinst på Train, men föll därefter i två raka kartor, bland annat en 14-16-förlust på Overpass.

Efter att FlipSid3 fått lämna turneringen var det dags för Virtus.pro och HellRaisers att drabbas samman i winner bracket-semifinal. Där var det tuffa tider för HellRaisers, då de under matchens gång endast fick med sig en enstaka runda som anfallare. På Mirage fick de sex rundor som försvarare, och på Cache fick de elva. Detta var alltså inte tillräckligt för att knipa någon karta.

Dagens sista match, där Godsent mötte Dobry&Gaming, blev en ensidig sådan. Under inledande Train stod D&G för en rejäl dominans när de knep hela 14 rundor som försvarare och snabbt och smärtfritt satte spiken i kistan. Då Train var Godsents val av karta såg svenskarna ut att ligga pyrt till, vilket de också gjorde. På följande Cache försvarade Dobry&Gaming bombplatserna hela elva gånger, och vann kartan med övertygande 16-5.

Dagens resultat

Ukraina FlipSid3 Tactics vs. Ukraina Natus Vincere
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
Europa HellRaisers vs. Polen Virtus.pro
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Sverige Godsent vs. Polen Dobry&Gaming
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

Under lördagen kommer Godsent att spela vad som kan bli deras sista match i turneringen, då de möter Aleksandr "s1mple" Kostylievs Worst Players i loser bracket klockan 09:00. Den matchen följs av ytterligare en loser bracket-match mellan Natus Vincere och HellRaisers vid 12:00. Därefter möts vinnarna i nämnda matcher i loser bracket-finalen vid 15:00, medan den helpolska winner bracket-finalen mellan Virtus.pro och Dobry&Gaming spelas 18:00.

Lördagens matcher

Ukraina Worst Players vs. Sverige Godsent
WP: arch, F1L1N, s1mple, fix, crush
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
Ukraina Natus Vincere vs. Europa HellRaisers
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
Vinnare 09:00 vs. Vinnare 12:00
TBD: TBD
TBD: TBD
Polen Virtus.pro vs. Polen Dobry&Gaming
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..