×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tempo Storm och OpTic slutspelsklara på amerikanska minorn

1
I skuggan av StarLadder i-League Invitational spelas den MLG-arrangerade amerikanska minorturneringen, där favoriterna Tempo Storm och OpTic Gaming är klara för slutspel.
Under den gångna helgen sågs Team Dignitas vinna minorturneringen DreamHack Tours, och därmed tillsammans med HellRaisers avancera till finalkvalet för den kommande majorn ESL One Cologne. I veckan spelas den amerikanska motsvarigheten, som arrangeras av MLG, där de två främsta lagen tar sig vidare till finalkvalet.

Totalt åtta lag är på plats i Columbus, och i natt spelades gruppspelet i sagda turnering. Där fick vi se glödheta Tempo Storm vinna grupp A efter raka vinster över Team SoloMid och NRG. OpTic blev det vinnande laget i grupp B, då de — tämligen överlägset — besegrade WinOut och Selfless. OpTic förlorade bara tre rundor totalt på dessa två matcher.

RUSH och hans OpTic Gaming var läskigt starka i gruppspelet.


Detta innebär att Tempo Storm och OpTic är klara för slutspelet, som spelas med i formatet double elimination. Det skall fortfarande avgöras vilka som gör de sällskap i sagda slutspel. I grupp A står det mellan Team SoloMid och NRG, medan grupp B-dramat är mellan WinOut och Selfless.

Kvällens/nattens matcher

USA NRG vs. Kanada Team SoloMid
NRG: SileNt3m, just9n, ptr, gob b, LEGIJA
TSM: Semphis, FNS, autimatic, SicK, Twistzz
Brasilien WinOut vs. USA Selfless
WinOut: nak, bit, destiny, PKL, yeL
Selfless: MAiNLiNE, Relyks, Uber, Nifty, m1tch
Kanada OpTic vs. Vinnare 18:00
OpTic: RUSH, mixwell, stanislaw, daps, NAF-FLY
TBD: TBD

För den som vill titta på Tempo Storm i slutspelet kommer de att möta vinnaren mellan WinOut och Selfless imorgon, lördag, klockan 18:00.

MLG:s amerikanska minorturnering har 50 000 dollar i sin prispott och erbjuder alltså platser till ESL One Cologne-finalkvalet till de två främsta lagen. Vilka två lag som faktiskt får platserna kommer att avgöras under söndagkvällen, då slutspelet når sin final.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..