×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

D&G skräller över Na`Vi i Kiev — även Godsent vidare i WB

0
Dobry&Gaming och Godsent är dagens sista vinnare i SL i-League Invitational, detta efter både jämna och ensidiga vinster.
Den första winner bracket-omgången i 100 000-dollarturneringen StarLadder i-League Invitational #1 i Kiev, Ukraina har spelats klart. Tidigare under dagen gick HellRaisers och Virtus.pro vidare efter vinster över SK Gaming respektive Worst Players, och de sistnämnda slog sedan ut den danska femman i loser bracket.

Den nedre delen av winner bracket innehöll Natus Vincere, Godsent, FlipSid3 Tactics och det före detta Lounge Gaming-laget i Dobry&Gaming. Nu står det klart att de sistnämnda besegrat hemmafavoriterna i Na`Vi, detta efter tre kartor.

Matchens öppningskarta var Overpass, där Na`Vi knep en 16-11-vinst. Dobry&Gaming var dock allt annat än uppgivna, då de knep följande Mirage med hela 16-9. Train agerade avgörare, där mötet — trots en kraftig ledning från Na`Vi — gick till övertid. Sagda övertid gick sedan D&G:s väg, vilket satte spiken i skrällkistan.

Med samma starttid spelade även Godsent mot FlipSid3 Tactics, och det blev aningen mer ensidigt. Cobblestone, som var FlipSid3 Tactics kartval, gick helt och hållet svensk väg efter att Godsent plockat hela tolv rundor som det anfallande laget. Svettigare blev det dock på Inferno, där det krävdes 29 rundor för Godsent att avgöra med 2-0.

Dagens resultat: Winner bracket

Europa HellRaisers vs. Danmark SK Gaming
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
SK: MODDII, Friis, Pimp, AcilioN, Magiskb0Y
Polen Virtus.pro vs. Ukraina Worst Players
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
WP: s1mple, arch, fix, F1L1N, crush
Ukraina Na`Vi vs. Polen Dobry&Gaming
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE
Ukraina FlipSid3 vs. Sverige Godsent
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0

Dagens resultat: Loser bracket

Danmark SK Gaming vs. Ukraina Worst Players
SK: MODDII, Friis, Pimp, AcilioN, Magiskb0Y
WP: s1mple, arch, fix, F1L1N, crush

StarLadder i-League Invitational #1 är färdigspelat för dagen, men ovanstående resultat innebär att vi får en hel del spännande matcher under morgondagen. Först och främst bjuds det på östeuropeiskt derby när FlipSid3 Tactics och Natus Vincere slåss om överlevnad i turneringen klockan 09:00. Därefter, vid 12:00, kommer HellRaisers och Virtus.pro att slåss om den första winner bracket-finalplatsen. När kvällen närmar sig kommer Godsent att fortsätta sin resa i winner bracket mot Dobry&Gaming.

Fredag den 20 maj

Ukraina FlipSid3 Tactics vs. Ukraina Natus Vincere
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
Europa HellRaisers vs. Polen Virtus.pro
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Sverige Godsent vs. Polen Dobry&Gaming
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..