×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ShahZam fullvärdig medlem i Echo Fox

1
Efter en längre prövotid står det klart att den amerikanska spelaren Shahzeeb "ShahZam" Khan nu är en fullvärdig medlem i Echo Fox.
Shahzeeb "ShahZam" Khan lämnade i mitten av april OpTic Gaming och kort senare började han spela för Echo Fox som reservspelare. Nu, en månad efter prövotiden står det klart att Khan får fortsatt förtroende då han blir en fullvärdig medlem i det nordamerikanska laget. Den amerikanska spelaren fyller då det tomrummet som lämnades när Mohamad "m0e" Assad gick inaktiv som spelare i laget.
— He is a tremendous player who has added a ton to our CS:GO team. We are looking forward to seeing all the great things the team can accomplish in the current ECS league as well as the upcoming ELEAGUE berättar Echo Fox VDn Jace Hall

Echo Fox

USA Sean "sgares" Gares
USA Ronnie "ryx" Bylicki
USA Daniel "roca" Gustaferri
USA Shazeb "ShahZam" Khan
USA Ryan 'ichibaNNN' Colucci (Reserv)

Som Jace Hall nämner tycker Echo Fox att ShahZam har visat framfötterna under lagets matcher i ESC league och hoppas att det kan fortsätta i ELEAGUE som drar igång nu på tisdag. När Echo Fox gör debut i miljonligan är inte avslöjat men klart är att de har fyra ordinariespelare.

Tycker du att ShahZam är en bra spelare?

100 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..