×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

HellRaisers vinner ESEA Premier — tillbaka i Pro League efter en säsongs frånvaro

1
Det östeuropeiska CS:GO-laget HellRaisers är tillbaka i ESL Pro League efter en säsongs frånvaro, detta står klart sedan de vunnit den senaste säsongen av ESEA Premier.
HellRaisers har alldeles precis säkrat ligasegern i ESEA Premier Season 21, vilket inte bara ger det östeuropeiska laget prischeck på drygt 81 000 kronor. Det innebär även att laget tar plats i den fjärde säsongen av ESL Pro League, samma liga som de åkte ur efter en svag insats under dess andra säsong.

Europa HellRaisers vs. Tyskland Penta Sports
HR: ANGE1, oskar, queztone, STYKO, Zero
PS: kRYSTAL, loWel, mikeS, tabseN, tahsiN


Avancemanget säkrade under helgens slutspel i ESEA Premier som spelades på plats i ESL-studion i brittiska Leicester (japp, samma stad som huserar de nyblivna Premier League-mästarna Leicester City). I finalen ställdes det östeuropeiska laget mot tyska Penta Sports i en match som inleddes med en nervkittlande förlängning. HellRaisers lyckades dock knipa segern, och allt vad den innebär, efter 2-0 i kartor.

Loppet är dock inte kört för Penta Sports som, förutom en prischeck på drygt 40 000 kronor, kommer att spela ett playoff var även de har chansen att knipa en plats i den kommande säsongen av ESL Pro League. På en delad tredje- och fjärdeplats av ESEA Premier-finalerna hamnade Mortal Kombat (före detta E-Frag.net) samt finska ENCE eSports.

Redan till veckan är det först dags för LAN-finalerna av ESL Pro Leagues tredje säsong. Turneringen tar sin början i samma studio som ESEA Premier-finalerna innan de lagom till slutspelet förflyttar sig till London och O2 Arena. Vi på Fragbite kommer att vara på plats, så missa inte det!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..