×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

3kliksphilip släpper egen version av Inferno

14
I väntan på Infernos framtida ansiktslyft har den välkända communityprofilen 3kliksphilip knåpat ihop en egen version av kartan, med förändringar många strävat efter.
Ända sedan CS:GO-utvecklarna drog bort Inferno från listan över aktiva tävlingskartor, detta för att göra plats åt den nyrenoverade Nuke, har den klassiska kartans framtida förändringar diskuterats flitigt. Många är enade om att vissa förändringar behöver göras på kartan, men samtidigt är scenen rädd över att utvecklarna skall "förstöra" en av de bästa kartorna i spelet.

Nu har communitystjärnan 3kliksphilip lanserat en egen version av Inferno kallad "Infernew", där han visar sin tolkning av hur kartan bör förändras. Förändringarna är mer eller mindre helt baserad på communityns feedback, men han anser ändå att det är helt och hållet hans karta i och med att han bestämt vilka av dessa förändringar som känns passande för Inferno.

De största förändringarna på 3kliksphilips Infernew är gjorda på bananen som leder upp till bombplats B. Faktum är att den inte är i närheten av lika klaustrofobisk som i originalversionen, och istället för pelare har han valt att lägga ut olika skydd för både försvararna och anfallarna. Han har även rensat upp en hel del på kartan, och bytt ut den ökända bilen vid korta/stora sand.

För att få en mycket bättre blick över hur 3klipsphilips Infernew ser ut rekommenderar vi att ni tittar på hans YouTube-video, där han går igenom förändringarna väldigt komplett och ger tankar bakom varje modifikation.

Skriv gärna i kommentarerna vad ni tyckte om kartan. Vad var bra och dåligt, och vad vill du se förändras från originalet?



Vill ni testa kartan själva finns den att ta del av på Steams Workshop.

Har du missat videon där proffsen ger sina åsikter om Inferno? Du hittar den här på Fragbite.

Infernew — hiss eller diss?

1061 personer har röstat

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..