×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Professor_Chaos missar Austin — summit1g ersätter

5
Jaryd "summit1g" Lazar åker till DreamHack ZOWIE Open i Austin, Texas medan Andrew "Professor_Chaos" Heintz missar turneringen.
Trots att de tog en karta både mot Virtus.pro och OpTic på förra veckans CEVO Gfinity Professional Season 9-finaler misslyckades Splyce med att imponera tillräckligt för att landa någon annanstans än sistaplats i London. Nu har det kommit ut att de kommer att spela veckans 100 000-dollarturnering DreamHack ZOWIE Open Austin med inte bara en, utan två inhoppare.

Det är Andrew "Professor_Chaos" Heintz som inte kommer att spela med sitt lag på plats. Någon anledning har inte offentliggjorts, men det tycks stå klart att den populära streamaren Jaryd "summit1g" Lazar blivit tillfrågad om att hjälpa laget i Texas, och även tackat ja.

"Så jag antar att jag åker till DreamHack trots allt. Hoppas det blir kul. Ser fram emot att spela med arya igen. :D", skriver Lazar på Twitter.

I slutet av april offentliggjorde Splyce även att de kommer att spela turneringen med den före detta Cloud9-spelaren Ryan "fREAKAZOiD" Abadir istället för Abraham "abE" Fazil då den sistnämnda hade bokat en semester under samma datum som Austin-evenemanget. Abadir kommer fortfarande att agera stand-in på evenemenaget, vilket innebär att splyce kommer att spela med endast sextio procent av sin ordinarie femma.

Splyce at DreamHack Austin

Kanada David "DAVEY" Stafford
Kanada Jason "jasonR" Ruchelski
USA Arya "arya" Hekmat
USA Ryan "fREAKAZOiD" Abadir (Stand-in)
USA Jaryd "summit1g" Lazar (Stand-in)


På plats kommer Splyce att dela grupp med de brasilianska majormästarna i Luminosity samt Counter Logic Gaming och Cloud9.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..