×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Fluffy Gangsters och Team Empire säkrar CIS-platserna i majorkvalet

1
Under den gångna helgen avgjordes den östeuropeiska minor-turneringen, arrangerad av StarLadder, och deltagarlistan för sommarens ESL One Cologne-kval börjar fyllas på.
Fluffy Gangsters besegrade under den gångna helgen Team Empire i finalen av den östeuropeiska minor-turneringen inför ESL One Cologne 2016. Det huvudsakligen ryska laget Fluffy Gangsters säkrade med det förstapriset om drygt 240 000 kronor samt en plats i det kommande majorkvalet. Team Empire går dock inte lottlösa då även de, genom sin andraplats, har spelat sig till en biljett till sommarens kvalturnering.

Ryssland Fluffy Gangsters vs. CIS Team Empire
FG: chopper, liTTle, Loco, ROBO, roman
TE: CyberFocus, electronic, kUcheR, spaz, spiker


Fluffy Gangsters och Team Empire gör nu de lag som slutade på plats 9-16 under MLG Columbus sällskap i skaran av lag som är klara för det kommande majorkvalet.
Lag klara för ESL One Cologne-kvalet:

Tyskland mousesports (MLG Columbus)
Europa FaZe Clan (MLG Columbus)
CIS Gambit Gaming (MLG Columbus)
Frankrike G2 Esports (MLG Columbus)
Ukraina FlipSid3 Tactics (MLG Columbus)
USA Splyce (MLG Columbus)
Frankrike EnVyUs (MLG Columbus)
USA Cloud9 (MLG Columbus)

Ryssland Fluffy Gangsters (CIS Minor-vinnare)
CIS Team Empire (CIS Minor-tvåa)
Redan med start på torsdag kommer det att avgöras vilka två lag som kniper de asiatiska kvalplatserna. I regionens minor-turneringen återfinns lag som den kinesiska DreamHack Malmö Masters-överraskningen TyLoo samt de väl kända australiska lagen Renegades och Team Immunity.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..