×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

SK Gaming finalklara på CEVO-finalerna *

2
Dansksvenska SK Gaming besegrar HellRaisers med övertygande 3-0 i kartor. Nu är de klara för final mot antingen Virtus.pro eller Tempo Storm.
Efter ett intensivt gruppspel bjuder dagen på bäst-av-fem-semifinaler på CEVO Gfinity Professional Season 9-finalerna, och den första har nu avgjorts. Det är dansksvenska SK Gaming, med skånska Andreas "MODDII" Fridh i laget, som säkrar den första finalplatsen efter en övertygande insats mot HellRaisers.

Mötet började på Dust2, där SK övertygade som anfallare genom att plocka hela tolv rundor. Även om laget sedan fick problem med att stänga kartan blev det aldrig riktigt jämnt, och 1-0-ledningen spikades. Tuffare skulle det bli på följande Overpass, där HellRaisers stod emot rejält efter att ha vunnit sin CT-sida med 8-7.

Det räckte dock inte hela vägen, utan danskarna knep mötet med 16-14. När det hela sedan avgjordes på Cobblestone drog SK upp sin CT-mur och försvarade hela 13 av de första 15 rundorna. Några problem att stänga matchen kom inte här, utan HellRaisers såg sig utslagna med 0-3 i kartor.

Slovakien HellRaisers vs. Danmark SK Gaming
HR: ANGE1, oskar, STYKO, Zero, bondik
SK: MODDII, AcilioN, Friis, Pimp, Magiskb0Y

Med andra ord är SK Gaming klara för final i 125 000-dollarturneringen. Vilka de möter i morgondagens bäst-av-fem-final återstår att se, då gruppvinnarna Tempo Storm och det alltid lika farliga polska Virtus.pro kommer att mötas härnäst.

Brasilien Tempo Storm vs. Polen Virtus.pro
TS: felps, boltz, hen1, lucas, SHOOWTiME
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

* Uppdatering: Den andra semifinalen flyttades fram till 16:45. Informationen ovan är justerad.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..