×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

PENTA i turneringskrock — skaffar temporär andrafemma

1
Efter att PENTA Sports kvalat in till två turneringar som avgörs samtidigt har den tyska organisationen valt att rekrytera en temporär andrafemma för att kunna åka på båda evenemangen.
Det tyska topplaget PENTA Sports har lyckats säkra platser till både ESEA Premier-finalerna i Leicester och ESL Meisterschaft-finalerna. Fantastiskt läge för laget att få spela två offline-evenemang, men det finns ett problem. Båda evenemangen spelas nämligen samma datum, den 7 maj.

Som lösning har PENTA valt att använda sig av en gammal bekant, nämligen Hendrik "strux1" Goetzendorff, som kommer att styra ett alternativt lag på det tyska evenemanget. Med sig kommer han att ha bland andra radarpartnern Dimitrios "stavros" Smollis och den före detta Lounge-spelaren Oskar "oskarish" Stenborowski.


oskarish spelar med PENTAs andra lag nästa helg.


Anledningen till varför PENTAs ordinarie femma, med bland andra Kevin "kRYSTAL" Amend, väljer att åka till ESEA-finalerna istället för det tyska evenemanget är kort och gott för att vinnarna säkrar en plats till ESL Pro League.

ESEA Premier-finalerna

Tyskland Kevin "kRYSTAL" Amend
Tyskland Johannes "tabseN" Wodarz
Tyskland Tahsin "tahsiN" Broschk
Nederländerna Mike "mikeS" Tuns
Spanien Christian "loWel" Garcia Antoran

ESL Meisterschaft Finals

Tyskland Hendrik "strux1" Goetzendorff
Tyskland Dimitrios "stavros" Smoilis
Tyskland Antonin "TONI" Bernhardt
Polen Oskar "oskarish" Stenborowski
Tyskland Marcus "J0hnny" Gabriel

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..