×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Selfless ute ur CEVO-finalerna

1
Den första dagen av CEVO-P Gfinity-finalerna har spelats, och efter fem stycken bäst-av-tre-matcher är nordamerikanska Selfless ute ur leken.
Den första dagen på de strax över en miljon kronor värdefulla finalerna i CEVO Gfinity Professional Season 9 har avgjorts, och vi har redan fått se ett lag lämna turneringen. Nordamerikanska Selfless har nämligen fått lämna turneringen efter två väldigt raka förluster mot danska Astralis respektive SK Gaming. Totalt fick laget med sig 15 rundor på fyra kartor.

Resten av turneringens lag är alltså fortfarande kvar i turneringen. Polska Virtus.pro är, liksom HellRaisers, klara för vinnarmatch i grupp A, medan brasilianska Tempo Storm och danska Team Dignitas slåss i vinnarmatchen i den andra gruppen. Först av allt kommer dock kampen om överlevnad att ske när OpTic och Splyce slåss i grupp A-elimineringsmatchen. Båda de nordamerikanska lagen hade imponerande insatser under gårdagen. OpTic knep en karta mot HellRaisers, medan Splyce lyckades pressa Virtus.pro till en tredje avgörande karta.

Dagens CEVO Gfinity-matcher

USA Splyce vs. Kanada OpTic
Splyce: jasonR, arya, Professor_Chaos, DAVEY, abE
OpTic: stanislaw, mixwell, daps, RUSH, NAF-FLY
Brasilien Tempo Storm vs. Danmark Team Dignitas
TS: felps, boltz, hen1, lucas, SHOOWTiME
TD: Kjaerbye, MSL, k0nfig, tenzki, RUBINO
Polen Virtus.pro vs. Slovakien HellRaisers
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
HR: ANGE1, oskar, STYKO, Zero, bondik
Danmark SK Gaming vs. Förlorare 13:45
SK: MODDII, AcilioN, Friis, Pimp, Magiskb0Y
Vinnare 11:00 vs. Förlorare 16:15

= Vinnarna är klara för slutspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..