×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

E-League släpper första grupperna

1
Den nordamerikanska multi-miljonturneringen E-League har fått sig tre stycken grupper, där vi bland annat kan se att NiP Gaming delar grupp med både G2 och TyLoo.
Om mindre än en månad är det dags för den högt efterlängtade Turner- och WME | IMG-turneringen E-League att dra igång i Atlanta, USA. Tidigare har man endast fått reda på vilka lag som kommer att spela sagda turnering, men nu är det klart vilka de tre första grupperna, av totalt sex stycken, blir.

Turneringen kommer endast att ha fyra lag som spelar per vecka, detta då varje grupp har fått fyra dagar dedikerade till sig. Inledningsvis kommer det endast att vara lag som spelar i den nordamerikanska regionen, detta när grupp A med Luminosity, Team Liquid, Cloud9 och Renegades kommer att avgöras.


NiP Gaming spelar E-Leagues andra omgång.


Dagarna efter träder dock internationella lag som svenska NiP Gaming, franska G2 Esports och kinesiska TyLoo in i leken. De kommer även att ställas mot det nordamerikanska uppsnacket OpTic. Även den tredje omgången kommer att ha en gnutta blågult i sig då Andreas "MODDII" Fridhs SK Gaming kommer att äntra turneringen mot danska Astralis och de nordamerikanska lagen Counter Logic Gaming och NRG.

Grupp A — 24-27 maj

Brasilien Luminosity
USA Team Liquid
USA Cloud9
Australien Renegades

Grupp B — 31 maj - 3 juni

Sverige NiP Gaming
Frankrike G2 Esports
Kina TyLoo
Kanada OpTic

Grupp C — 7-10 juni

Danmark Astralis
USA Counter Logic Gaming
Danmark SK Gaming
USA NRG

Utöver ovanstående kan man hitta en hel del andra intressanta lag på deltagarlistan, bland andra Fnatic, Natus Vincere, EnVyUs, Virtus.pro och mousesports. När dessa lag, och resterande, får sina grupper presenterade återstår att se.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..