×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fler svenskar slåss om en plats till minorn i helgen

2
Minst sex svenskar tävlar om fyra platser till DreamHacks europeiska minorturnering i helgens kval.
Under det första kvalet till DreamHacks europeiska minorturnering, som arrangeras i Tours, Frankrike, var det ynka en svensk som lyckades avancera, nämligen Andreas "MODDII" Fridh i SK Gaming. I helgen är det dags att få fram ytterligare fyra lag till det franska evenemanget, och det finns en hel del svenskar i kampen.

Bland de åtta lag som är inbjudna till det andra kvalet finnes den helsvenska DreamHack Masters Malmö-sensationen i Godsent, och även svenske André "BARBARR" Möller i Escape Gaming. De kommer att slåss mot lag som danska Copenhagen Wolves, finska ENCE eSports, polska AGG och det före detta E-Frag.net-laget i MK.

Inbjudna kvallag


Sverige Godsent
pronax, pauf, znajder, twist, Lekr0

Europa Escape
BARBARR, DeadFox, flash, maeVe, glace

Finland ENCE eSports
allu, suNny, stonde, xartE, juho

Polen AGG
rallen, Hyper, repo, Furlan, GruBy

Turkiet Space Soldiers
XANTARES, TuGuX, DESPE, paz, ngiN

Bulgarien MK
bubble, spyleadeR, nkl, v1c7oR, shEMETA

Europa nerdRage
AaroN, Monu, mole, kajsk1ng, CRUC1AL
Ovanstående deltagarlista kommer att spela ett single elimination-bracket mot åtta lag som tagit sig vidare från det öppna kvalet. Är man sugen på att ta chansen att spela sagda öppna kval gör man bäst i att klicka sig vidare till Faceit. De fyra lag som tar sig till semifinal i det stängda kvalet säkrar en plats till minorturneringen, som erbjuder en prispott på 50 000 dollar och två platser till ESL One Colognes finalkval.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..