×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tolv personer stark styrka ska leda tittarna genom DreamHack Masters Malmö

8
En debutant, en färsking och en hel massa meriterade profiler. Där har ni den mix som utgör stream-teamet bakom DreamHack Masters Malmö.
Alex "Machine" Richardson gör DreamHack-debut samtidigt som den brittiske kommentatorn Vince "Metuz" Hill får förnyat förtroende av den svenska turneringsarrangören DreamHack. Detta är två av den totalt tolv personer starka uppställningen som ska guida tittarna genom den kommande DreamHack Masters Malmö-turneringen.



För Alex "Machine" Richardson, som vi är vana vid att se i ESL-sammanhang, är detta alltså DreamHack-debut och han kliver genast in för att ta över rollen som panelvärd. På scenen tar Sue "Smix" Lee hand om både publik, tittare och spelare samtidigt som Pala “Mantrousse” Gilroy Sen kommer att axla rollen som reporter.

På kommentatorssidan ser vi att Matthew “Sadokist” Trivett återvänder vilket innebär att vi nu har två radarpar som tillsammans med färskingen Vince “Metuz” Hill ska lotsa oss genom matcherna. Till sin hjälp har de även ett gäng experter som kommer att stå till förfogande när det gäller att tycka till och analysera mellan matcherna. Glädjande för svensk del är att Robin "Fifflaren" Johansson återfinns i denna fyra man starka uppställning.

DreamHack Masters-gänget

Storbritannien Alex “Machine” Richardson — Panelvärd
USA Sue “Smix” Lee — Scenvärd
Storbritannien Pala “Mantrousse” Gilroy Sen — Reporter

Danmark Anders Blume — Kommentator
USA Auguste “Semmler” Massonnat — Kommentator
Storbritannien Henry “HenryG” Greer — Kommentator
Kanada Matthew “Sadokist” Trivett — Kommentator
Storbritannien Vince “Metuz” Hill — Kommentator

Serbien Janko “YNk” Paunović — Panelexpert
USA Jason “Moses” O’Toole — Panelexpert
Storbritannien Duncan “Thorin” Shields — Panelexpert
Sverige Robin “Fifflaren” Johansson — Panelexpert

Turneringen spelas den 12-17 april i Malmö Arena, och har motsvarande strax över två miljoner kronor i sin prispott. På deltagarlistan, som ni hittar i en tidigare nyhet, återfinns åtta inbjudna och lika många inkvalade lag.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..