×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Temp.no med veteranen DaY blir Epiphany Bolt

1
Organisationen Epiphany Bolt har plockat upp laget som fram tills nu gått under namnet Temp.no. Det helnorska lagets kanske mest välkända ansikte är CS 1.6-veteranen Thomas "DaY" Rudstrøm.
I ett pressmeddelande informerar organisationen Epiphany Bolt att de plockat upp laget som tidigare gått under det temporära namnet Temp.no. Flera av spelarna i laget spelade förut i BX3 och den kanske mest välkända spelaren i laget är CS 1.6-veteranen Thomas "DaY" Rudstrøm.

Thomas "DaY" Rudstrøm i en bild från 2005.

DaY spelade i 4Kings tillsammans med den nuvarande expert-kommentatorn Joona "natu" Leppänen och de båda var med och knep en fjärdeplats på CPL Summer 2006, en av dåtidens största turneringar. De blev utslagna ur turneringen av ingen mindre än Patrik "f0rest" Lindberg och hans dåvarande lag Fnatic.

Epiphany Bolt

Norge Thomas "DaY" Rudstrøm
Norge Anders "aNdz" Kjær
Norge Kristian "KORN" Hokland
Norge Henrik "neto" Kristengård
Norge Christian "moen" Moen

Uttalanden med traditionsenliga ryggdunkningar från organisationen och spelaren Anders “aNdz” Kjær med hittas i pressmeddelandet.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..