×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

100 000 dollar och fotbollsarena i SL I-League Invitational

3
StarLadder har offentliggjort sin nya turnering SL I-League Invitational #1 med motsvarande 825 000 kronor och arenafinaler i Kiev.
I maj kommer stora finaler att arrangeras i Kiev, Ukraina. Närmare bestämt i arenan Olimpiyskiy National Sports Complex, som har plats för över 70 000 åskådare. Där kommer nämligen finalerna i StarLadders nya projekt SL I-League Invitational #1 att arrangeras, med några av världens bästa lag på plats.

Totalt 100 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 825 000 kronor, kommer att tävlas ut bland deltagarna. Totalt åtta lag kommer att slåss på offlinefinalerna, varav fyra kvalar in och fyra blir inbjudna. Europa har, utöver inbjudna lag, tre platser medan Kina har en plats.

Av de fyra inbjudna lagen har tre stycken redan offentliggjorts. Från den nordamerikanska regionen är det brasilianska Luminosity som tilldelats en inbjudan, medan hemmafavoriten Natus Vincere liksom polska Virtus.pro bjudits in från Europa.

SL I-League Invitational #1-finalerna

Ukraina Natus Vincere
Polen Virtus.pro
Brasilien Luminosity
Världen Invite
Europa Europeisk kvalplats #1
Europa Europeisk kvalplats #2
Europa Europeisk kvalplats #3
Kina Kinesisk kvalplats

När det kommer till kvalprocessen för de tre europeiska platserna kommer allt att börja med fyra stycken förkval, som spelas i single elimination-brackets. Vinnaren av varje förkval går till det onlinebaserade gruppspelet, där de tillsammans med inbjudna kvallag kommer att slåss i två stycken grupper om avancemang. Vinnaren i varje grupp går till finalerna, medan den tredje platsen tävlas ut mellan de två grupptvåorna.

Ancient tävlar om plats i kvalet

Redan under gårdagen påbörjades det första av fyra kval, där bland andra svenska Ancient spelar. Svenskarna gjorde bra ifrån sig under den första dagen när de besegrade ukrainska eXplosive med 16-8 och sedan östeuropeiska Empire med 2-0 i kartor. Värt att notera är att Empire i omgången innan eliminerade det före detta Vexed-laget i AGG med knappa 16-14.

På andra sidan slutspelsträdet avancerade HellRaisers och Alternate aTTaX efter en varsin 16-13-vinst över Arcade respektive Enso. Ikväll kommer de två lagen att slåss om att få möta Ancient i för-kvalfinalen som erbjuder en plats till gruppspelet.

Slovakien HellRaisers vs. Tyskland Alternate aTTaX
HR: ANGE1, oskar, STYKO, Zero, smike
aTn: crisby, kzy, tiziaN, keev, stfN

Vinnare 18:00 vs. Sverige Ancient
TBD
Ancient: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..