×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Här är klistermärkena för MLG Columbus

5
Klistermärkena för den kommande miljonmajorn MLG Columbus har läckt, och återigen kommer Pick'Em Challenge och Fantasy Team Game att vara en del av leken.
När det vankas majorturnering finns det många saker att se fram emot. En av dessa är de klistermärken som blir tillgängliga i spelet, där du kan köpa märken för att stödja dina favoritlag och spelare. Nu har vågen av klistermärken för den kommande turneringen MLG Columbus, som har en miljon dollar i sin prispott, läckt.

Förvisso är det via Counter-Strike.net, utvecklarnas officiella hemsida, som informationen finns att ta del av. Dock har inte Valve eller MLG gått ut med informationen, utan det är en hängiven Reddit-användare som luskat fram länken till sidan som visar informationen. Med andra ord finns inte dessa klistermärken att ta del av i spelet än, utan det går bara att fönstershoppa på hemsidan än så länge.

På hemsidan kan vi se hur så kallade team stickers kommer att se ut, liksom spelarnas egna signerade klistermärken. Även information om Pick'Em Challenge och Fantasy Team Game finns att ta del av, liksom dess olika troféer. Denna information, och lite mer, finns att ta del av på Counter-Strike.net.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..