×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalk: Jag kommer inte spela mer

10
Jonatan "Devilkwalk" Lundberg publicerade under eftermiddagen en Tweet som tyder på att han nu lägger spelandet på hyllan. Hälsoproblem uppges vara orsaken till beslutet.
Den svenske CS:GO-spelaren Jonatan "Devilkwalk" Lundberg lägger vapnen på hyllen och avbryter därmed sin satsning med laget Ancient, detta meddelar han via sin Twitter.


Anledningen till Lundbergs beslut att avbryta satsningen ligger i hälsan, då 24-åringen från Umeåstadsdelen Teg har fått problem med sina handleder. Han kommer nu att lägga full fokus på att hålla sig vid god hälsa. Beskedet innebär att Markus "pronax" Wallsten nya satsning Team Ancient nu är nere på fem man, om vi räknar in reservern Alexander "rdl" Redl.

Team Ancient

Sverige Markus "pronax" Wallsten
Sverige Andreas "schneider" Lindberg
Sverige Mathias "pauf" Köhler
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Alexander "rdl" Redl (Coach)
Det är än så länge oklart ifall vi kommer att få se ytterligare förändringar inom Ancient med anledning av Lundbergs avhopp, eller om vi kan tänkas få återse just honom i framtiden.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..