×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

mousesports kör på nytt över FlipSid3 – tar hem APM-titeln

2
Det tyska hemmalaget mousesports spelade under söndagskvällen till sig mästerskapstiteln i Acer Predator Masters, detta efter att för andra gången under turneringen ha segrat över FlipSid3 Tactics.
Det blev en tysk hemmaseger i Acer Predator Masters Season 2-finalerna under söndagen, detta står klart sedan mousesports besegrat FlipSid3 Tactics med 3-0 i turneringens final. mousesports, som slutade på en förstaplats i den ordinarie säsongens grupp A, gick därmed genom hela slutspelet utan att förlora en enda karta. En riktigt uppvisning av Chris "chrisJ" De Jong och övriga mannar i det nyblivna mästarlaget.

FlipSid3 Tactics tog sig till final genom att besegra E-Frag i turneringens Consolidation-final, tidigare under söndagen. Det var dock bulgariska E-Frag som öppnade starkast då de vann inferno med siffrorna 16-12. Då lade FlipSid3 i en högre växel och kunde sedan ta hem segern genom att först vinna på Overpass (16-7) och sedan på matchens avgörande karta, Cobblestone, med slutresultatet 16-4.


HellRaisers Kiril "ANGE1" Karasiow fick spela finalen för sina landsmän i FlipSid3.


Spelade finalen med inhoppare från HellRaisers
Allt var dock inte frid och fröjd för FlipSid3 efter att de blivit klara för söndagens turneringsfinal. Det visade sig att lagets profilstarkaste spelare, Yegor "markeloff" Markelov, inte kunde spela. Anledningen till detta, rapporterade HLTV.org, var att Markelovs visum gick ut under söndagen och han var således tvungen att lämna Tyskland. Detta innebar att FlipSid3 var en man kort, men efter att ha förhandlat med mousesports bestämdes det att det ukrainska laget skulle spela med den ukrainske HellRaisers-spelaren Kiril "ANGE1" Karasiow som innhoppare. Samtidigt lät ukrainarna mousesports få ett försprång på en karta i denna bäst av fem-final, vilket innebar att tyskarna endast behövde vinna två kartor för att ta hem segern.

Precis så kom det sedan också att bli. FlipSid3 lyckades inte skaka mosuesports något mer i mästerskapsfinalen jämfört med gårdagens winner bracket-final, och Karasiows deltagande gjorde varken av eller till, även om han faktiskt slutade på topp i FlipSid3 rent statistikmässigt.

Tyskland mousesports vs. Ukraina FlipSid3

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
F3: WorldEdit, B1ad3, ANGE1*, bondik, Shara

* Ersatte markeloff.

Prisfördelning

1. Tyskland mousesports – 20 000 dollar (cirka 167 700 kronor) & 5 PC:s
2. UkrainaFlipSid3 Tactics – 10 000 dollar (cirka 83 800 kronor)
3. Bulgarien E-Frag.net –7 000 dollar (cirka 58 700 kronor)
4. Tyskland Alternate – 3 000 dollar (cirka 25 100 kronor)

I och med detta kan vi nu avrunda den andra säsongen av Acer Predator Masters, samtidigt får vi passa på att gratulera mousesports till lagets första internationella LAN-turneringsvinst med den nuvarande laguppställningen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..